SEO training met je collegas volgen!

Heb je een SEO training op maat nodig? Dat kan! Incompany trainingen zijn trainingen die op jouw verzoek op eigen locatie gegeven kunnen worden. Heb je een specifieke case voor je website? Of wil je met je collegas een online marketing cursus volgen om te leren hoger in Google te komen? Dan maken wij samen met jullie stappen om de website te verbeteren.

SEO trainingHoger in Google komen door onze incompany trainingen

Met onze incompany trainingen dragen we zoveel mogelijk kennis over, zodat je na de training zelf aan de slag kunt. Je krijgt handige tools en leert de basisbeginselen tijdens een online marketing cursus. Natuurlijk kun je ook samen met je collegas een SEO training volgen die dieper ingaat op het onderwerp. De volgende incompany online marketing cursussen hebben wij al gegeven:

  • Basiskennis website optimalisatie
  • Content & populariteit opbouw
  • Basiskennis Google Adwords
  • Google Analytics voor gevorderden
  • Google Adwords voor gevorderden
  • Conversie optimalisatie

Staat het gewenste onderwerp er nog niet bij? Wij maken graag een training op maat!

Online marketing cursus volgen bij jouw bedrijf

Alles leren over online marketing samen met je collegas om zo jullie website hoger in Google te krijgen? Dat kan met een incompany training op maat! Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Of wil je direct een incompany training aanvragen? Neem dan contact met ons op!

Internet Academie heeft een groep van marketeers van Rabobank getraind. Dit was een SEA basis en SEA gevorderden training. We kregen veel nieuwe inzichten over waar we SEA voor in kunnen zetten bij een lokale Rabobank. Ook kregen we veel praktische tips! Wij hebben ons doel bereikt met deze training: we zijn enthousiast geworden en zijn ermee aan de slag gegaan.

Jolanda BastiaansMarketeer Rabobank Het Groene Woud Zuid

De training Basiskennis website optimalisatie hebben wij als inspirerend en zeer leerzaam ervaren. Bastin vertelt vanuit zijn expertise over de stappen die je moet zetten om tot een goede vindbare website te komen. De training bestond uit een juiste mix van kennisoverdracht en praktische opdrachten. Daarnaast hebben wij veel handige tools gekregen waarmee wij nu aan de slag kunnen!

Frank DerksenDirecteur bij FD Ricambi
Fields marked with an * are required