Gastspreker voor uw seminar?

Bastin van OersTrainer en online marketing expert Bastin van Oers verzorgt graag een leuke inspirerende sessie tijdens uw seminar of business bijeenkomst. Al jarenlang wordt Bastin gevraagd als gastspreker online marketing voor diverse seminars. Denk hierbij aan:

  • Landelijk JCI congres in Holland Casino Breda
  • Bijeenkomst van NVNF (Nederlandse Vereniging voor Neurofeedback)
  • Lead 2 Deal bijeenkomst
  • Bijeenkomst van pachters van Meijer Beheer
  • Rotary Club Oosterhout

Wil je tijdens het seminar veel inspiratie opdoen over de online kansen? Een inhoudelijke en praktische training over hoog scoren in Google?

Vanuit de praktijk van de toehoorders maak ik er graag een interactieve sessie van. De deelnemers zullen volop inspiratie uit de sessie halen en krijgen veel handvatten om direct zelf aan de slag te gaan.

Een sessie van maximaal 1,5 uur (incl. voorbereiding) vergt een investering van 395,- excl. BTW, excl. reiskosten.

Onder bepaalde voorwaarden kan de sessie gratis worden aangeboden!

Vraag direct meer informatie aan over deze gastspreker!

Voor een gezelschap van ondernemers uit allerlei branches heeft Bastin tijdens een congres van JCI een training verzorgd. Met zijn heldere stap voor stap manier van uitleggen heeft hij de deelnemers in mum van tijd meegenomen door de wereld van SEO en Google Adwords. Dat de training interactief was sprak mij erg aan!

Quinten BertensTrainee European Parliament

Al in 2013 heeft Bastin bij Rotaryclub Oosterhout Regio een presentatie gegeven over online vindbaarheid & omzetkansen. Hierbij heeft hij ons middels een presentatie laten zien hoe online kansen op omzet kunt vergroten en je doelstelling kunt bereiken. Het was een leerzame ervaring en echt een aanrader. Bastin is een expert in zijn vakgebied!

Petra Peterse-Bras2PB Bedrijfsmassage & Consultancy

Bastin heeft voor het Red Peppers ontbijtnetwerk van Gorinchem/Dordrecht een bijzonder interessante presentatie verzorgd over SEO & Social Media. Als expert op het vlak van online marketing, LinkedIn, Twitter, Facebook etc. is hij uitstekend in staat deze materie voor iedereen helder uiteen te zetten. Bastin heeft de zaal goed weten te boeien met mooie praktijk voorbeelden.

Eddy KorevaarVennoot Havendijk Overname
Fields marked with an * are required