Organisatie

Internet Academie is nauw verbonden met SEO Online Marketing. Ht online marketing bureau van Breda. Met een team van 9 professionals helpen wij onze klanten aan meer omzet! Enerzijds via het verbeteren van de posities in de Google zoekmachine. n belangrijker nog het verleiden van de bezoekers tot het invullen van een contact formulier, offerte aanvraag f directe verkopen in een webshop.

Trainer

Bastin van Oers is inmiddels al sinds 2006 actief bezig met het genereren van online business. De eerste stappen werden gezet met de website Leukstebijbaan.nl. Destijds 1 van de 3 grootste vacaturebanken voor scholieren en studenten. Verder heeft hij veel ervaring op gedaan met diverse eigen e-book concepten en webshops. Bastin van Oers is oprichter en eigenaar van SEO Online Marketing. Daarnaast is de eigen webshopZwembadenWebshop.nl een enorm succesvolgewordendankzij de goede online vindbaarheid!

Locatie open trainingen

De open trainingen worden gegeven in het prachtige pand van Offices For You ‘De Drie Hoefijzers’. Dit is het voormalige directie kantoor van d Bredase brouwerij De Drie Hoefijzers. Dit gebouw heeft veel sfeervolle ruimtes waar historie & toekomst mooi hand in hand gaan.

Bekijk alle open trainingen