Icoon

Internet Academie ziet het levenslicht

Na maanden voorbereiding ben ik natuurlijk enorm trots Internet Academie te lanceren! We merkten de afgelopen jaren dat steeds meer ZZP’ers en MKB’ers graag zelf met hun website of webshop aan de slag gaan.


Bovendien hebben veel ondernemers meerdere websites. Het is dan ook net zo handig om online marketing kennis zelf in huis te halen. Vanuit die gedachten zijn wij per 1 januari 2015 Internet Academie gestart. Onze jarenlange ervaring met heel veel verschillende klanten vanuit SEO Online Marketing heeft ons geholpen nu een 6 tal trainingen te ontwikkelen. Deze trainingen bieden wij aan op open inschrijving n incompany.

Trainingen open inschrijving:

Met een groep van maximaal 14 ZZP’ers en MKB’ers gaan wij volop kennis overdragen en middels praktische opdrachten aan de slag met online marketing. Leer vanaf de basis de Google robot te verleiden, zodat jij in de top van de zoekmachine meedraait! Dit genereert veel gericht bezoek naar je website. Leer ook deze bezoekers te verleiden tot het invullen van een contactformulier, offerte aanvraag f het direct bestellen in een webshop.

Incompany trainingen:

Heeft jouw onderneming een marketeer in dienst die nog niet volledig op de hoogte is van de online mogelijkheden? Wil jij samen met je team jouw website(s) cht flinke stappen voorwaarts laten zetten? Dan ga ik graag met jullie aan de slag om heel praktisch n van jullie cases verder uit te werken. In maximaal 6 trainingen van 1 dagdeel is het team klaar om zelf actief met de website aan de slag te gaan n flink meer bezoek en conversies te genereren!

Bij dezen wil ik mijn collega’s Lauri, Ilse, Benny en Gijs bedanken voor de bijdrage aan het concept en deze website!

De komende paar weken wordt nog hard gewerkt aan het responsive maken van de website en natuurlijk aan de vindbaarheid.

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>